Over Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje is een snelgroeiende restaurantketen, met 26 franchise restaurants door heel Nederland. Proeflokaal Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten in een warme omgeving. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Alles voor een goede prijs. Op maandag - donderdag eet je drie gangen voor €17,50. De rest van de week voor €19,50. Naast Bregje vallen ook formules als La Cubanita en Heinde en Ver onder hetzelfde dak.

Een eigen Bregje beginnen

Omdat wij een groeiende organisatie zijn, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste franchisers met passie voor horeca. Het is van groot belang dat de franchise-ondernemer een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel in zich heeft, want franchisen is veel meer dan ‘de zaak draaiende’ houden. Naast een professionele instelling, zijn de volgende zaken essentieel:

  • Oog voor detail
  • Focus kwaliteit en service
  • In staat zijn/haar team te motiveren en enthousiasmeren
  • Plezier hebben in de omgang met mensen
  • Over eigen financiële middelen beschikken

Voor het starten van Proeflokaal rekenen wij geen entree-fee.
Voor de begeleiding van het opstarten van een Proeflokaal Bregje en het opleiden van het keukenpersoneel, bedrijfsleiding en franchisenemer wordt eenmalig een trainingsfee in rekening gebracht.

De franchisefee bedraagt 3% over de bruto maandomzet en er wordt een maandelijkse marketingfee gefactureerd.