Wij zoeken versterking op ons hoofdkantoor

Proeflokaal Bregje is een groeiende restaurantformule met 25 vestigingen verspreid over heel Nederland. Samen met onze franchisenemers hebben we van Proeflokaal Bregje een succes gemaakt. Het is nu weer tijd om te groeien in elk opzicht! Hiervoor zoeken we versterking op het hoofdkantoor en staat de vacature open van National Horeca Manager.

Kom werken als nationaal horeca manager

Als National Horeca Manager ben je verantwoordelijk voor het landelijke trainingsprogramma van de personeelsleden van Proeflokaal Bregje. Het trainingsprogramma heeft als doel om de kwaliteit van het huidige en nieuwe personeel hoog te houden. Dit betekent dat je fysiek in de zaken aanwezig bent, maar ook op kantoor om de trainingsmodule verder te ontwikkelen. Jij zorgt ervoor dat het personeel alle kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt, zodat zij zelfverzekerd op de vloer staan en de gasten een ultieme beleving geven. Hiernaast begeleid je franchisenemers intensief bij de opstart van nieuwe vestigingen.

Wat wij vragen

Bij onze organisatie en in deze uitdagende functie krijg je de vrijheid om de functie geheel eigen te maken. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen binnen een inspirerende en dynamische omgeving.

Een paar vragen om te bekijken of jij jezelf herkent in deze functie:

  • Heb je een voorliefde voor horeca?
  • Vind je het leuk om jouw horeca ervaring over te dragen?
  • Sta je open voor onregelmatige werkweken?
  • Ben je assertief en communicatief sterk?

Wat wij bieden

De volgende arbeidsvoorwaarden bieden wij jou:

  • Een marktconform salaris tussen de €2.300,- en €3.500,- euro bij een fulltime dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je ervaring
  • Een leaseauto, laptop en telefoon
  • Opleidingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen

Klinkt dit voor jou als de ideale job? Stuur dan een mailtje naar info@proeflokaalbregje.nl, met jouw CV en een beknopte motivatie. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Bregje Vacature National Horeca Manager WEB 2022